Lovytė kūdikiui reikiamu laiku

Lovyte kudikiui

Lovytė kūdikiui yra vienas pirmųjų ir svarbiausių pirkinių Jūsų šeimą aplankius gandrui. Kūdikio savijauta ir nuotaika dažnai priklausys nuo to, ar patogi jo lovelė ir ar gerai jis išsimiegojo. Tačiau dažna dilema, su kuria susiduria besilaukiančios mamos yra lovytės kūdikiui pirkimo laikas:

  • Nusipirkus per anksti, tenka kūdikio lovelę kažkur sandėliuoti. Juk besilaukiant norisi ramybės ir harmonijos, ir visai nesinori, kad Jūsų būstas atrodytų panašiai:

  • O kas, jei įsigysite lovytę kūdikiui ir dar teks persigalvoti...
  • Perkant lovytę kūdikiui iš parduotuvės, tenka permokėti ir pirkti tai, kad tuo metu yra sandėlyje. Taip pat patiems tenka spręsti ir transportavimo problemas.
  • Jus tenkina internete rastos kūdikio lovytės kaina ir modelis – gali tekti palaukti. Užsisakius per vėlai – vėl atsiranda rizika, kad vaikas kurį laiką neturės kur miegoti.

 Patogiausia ir pigiausia pirkti lovytes kūdikiui  internetu – Jūs galite sutaupyti, rinktis tai, kas Jums patinka, o vaikiškos lovytės bus pristatytos tiesiai į namus .

Mes turime Jums puikų pasiūlymą – Lovytė kūdikiui reikiamu laiku:

Jūs užsakote kūdikio lovelę, o mes ją rezervuojame sandėlyje ir laikome iki 12 mėnesių, o Jums paprašius pristatome per 1-2 darbo dienas Jums paprašius. Jums apsigalvojus, mūsų sandėlyje esančią prekę galėsite grąžinti ir atsiimti beveik visus savo pinigus.

Programos „Lovytė kūdikiui reikiamu laiku“ taisyklės

  1. Užsakydami lovytę kūdikiui, užsakymo komentare nurodykite „Lovytė kūdikiui reikiamu laiku“
  2. Programos „Lovytė kūdikiui reikiamu laiku“ užsakymas turi būti pilnai apmokėtas  (negalima rinktis atsiskaitymo grynais atsiimant prekę.)
  3. Mes užsakome lovytę kūdikiui ir sandėliuojame ją iki bus gautas prašymas iš Jūsų el.paštu.
  4. Nemokamo sandėliavimo laikas negali viršyti 6 mėnesių nuo užsakymo pateikimo dienos. Toliau sandėliavimas kainuoja 10 EUR mėnesiui.
  5. Neatsiėmus lovytės kūdikiui per 12 mėnesių, užsakymas anuliuojamas, Jums grąžinami pinigai atskaičius sandėliavimo išlaidas.
  6. Jei  tą laiką apsigalvosite, Jums bus grąžinta 90 proc. užsakymo sumos, atėmus sandėliavimo išlaidas (jei sandėliuota ilgiau nei 6 mėnesius)

Norite sutaupyti pirkdami lovytę kūdikiui internetu papildomai – pasinaudokite mūsų Lovytės Plius akcija.

Lovyte kudikiui

  • Užsakykite lovytę kūdikiui su čiužiniu ir/arba patalyne.
  • Užsakydami įrašykite nuolaidos kupono kodą "lovytes plius".
  • Gaukite nuolaidą. Vienam apsipirkimui galima naudoti tik vieną nuolaidos kodą

Norite pasidalinti savo patirtimi – komentaruose parašykite, kaip Jūs pirkote lovytę kūdikiui ir ar likote savo apsisprendimu patenkinti.