UAB Ilignus, administruojanti www.tavovaikams.lt -ir vėl įvertinti kaip patikimas finansinis partneris. UAB Creditinfo įmonei suteikė Stipriausi Lietuvoje 2015 sertifikatą. Šis sertifikatas reiškia, kad įmonė patenka tarp 5 proc. Lietuvos įmonių, turinčių aukštą mokumo reitingą.

Stipriausi Lietuvoje 2014 -  tai sertifikatas, suteikiamas patikimoms įmonėms, kurios laiku vykdo ir yra didelė tikimybė, kad vykdys savo finansinius įsipareigojimus.

Kaip įvertinti stipriausieji? Svarbiausias vertinimo kriterijus suteikiant Stipriausi Lietuvoje 2015 sertifikatą - aukštas mokumo reitingas, kuris parodo mažą prognozuojamą statistinę tikimybę nevykdyti įsipareigojimų 90 ir daugiau dienų  per ateinančius 12 mėnesių. Įmonei suteikiamas sertifikatas, jeigu jos prognozuojama tikimybė vėluoti atsiskaityti neviršija 17 proc.

"Sertifikatas ypatingai naudingas smulkaus ir vidutinio verslo atstovams, tačiau sulaukė susidomėjimo ir  iš stambesnio masto bei gerai žinomų bendrovių. Tai rodo, kad pasitikėjimas versle išlieka svarbus ir išlygos netaikomos pagal įmonių dydį ar prekinio ženklo populiarumą. " -  teigia Rasa Maskeliūnienė, kreditų biuro Creditinfo kredito rizikos vadovė.

Įmonės kolektyvas džiaugiasi šiuo įvertinimu. Ir ateityje sieksime būti