Elefanten basutės mergaitėms SadieEnlarge « »

Elefanten basutės mergaitėms Sadie

Prekės kodas: 863-093
Prekė yra užsakoma. Pristatome per 1-7 d.d 1-7 d.d.
Vaikiški batukai pigiau

Pastovi kaina: 24,99 €

Special Price 9,99 €

 
 

* Privalomi laukai

- +

Prekės aprašas

Išsami informacija

Vokiški  Elefanten batukai - sveikai vaiko pėdai

 

Elefanten vaikiškos basutės

  • - vidiniai ir išoriniai batuko sluoksniai pagaminti iš natūralios odos;
  • - lankstus batuko padas;
  • - labai minkštas batuko vidpadis, idealiai pristaiko prie vaiko pėdos
  • - užsegami lipukais

 

Vaikų kojos  patikimose rankose

Būtina sąlyga, kad vaikai augtų sveiki yra tinkami batukai. Jie svarbūs jau žengiant pirmuosius žingsnius. Mažasis raudonas drambliukas (vokiškai Elefanten) padėjo užaugti ne vienai kartai. Nuo 1928 metų šis drambliukas lydi vaikus jų pažinimo keliuose ir per tą laiką tapo vienu svarbiausių prekinių ženklų vaikiškoje avalynėje.

Nuo pat veiklos pradžios Elefanten glaudžiai bendradarbiauja su universitetais ir mokslininkais. Vykdomų tyrimų dėka sukuriami tokie batai, kuriuos avėdamas Jūsų vaikas jausis puikiai.

Elefanten batukai - sveikai vaiko pėdai  ...

Net 98% vaikų gimsta su sveikomis pėdomis, tačiau apie pusę suaugusiųjų kenčia nuo įvairių pėdos problemų. Priežastis - netinkama avalynė, o ypač -netinkami vaikiški batukai. Siekdama, kad Elefanten vaikiški batukai kuo labiau atitiktų vaiko koją, Elefanten sukūrė T3 Sistemą, kurios pagalba visos teorinės žinios apie sveiką vaiko kojytės vystymąsi buvo įdiegtos praktiškai.

T3 sistema - trys pagrindiniai principai parenkant idealius batukus vaikams

Pločio matavimo sistema WMS

Tinkamas plotis. WMS sistema padeda išsirinkti batukus, kurie geriausiai atitinka kojytės ir pėdos formą. Jei Jūsų vaiko kojytės siauros, jam skirti batukai turi būti ne per platūs. Per plačiame batuke pėda slysta į bato priekį, ir pradeda spausti pirštukus. Tokiu atveju batukai su pažymėtu pločiu S yra būtent tai, ko reikia, kad kojytė liktų sveika.

Tačiau per daug siauras batukas taip pat nesveika kojoms. Šiuo atveju galima rinktis: plotį M (vidutinio pločio pėdai) bei W (plačiai pėdai) tam, kad platesnės kojytės nebūtų alinamos.

Tinkamas batuko ilgis. Jis nustatomas, prie pėdos ilgio pridedant 12-15 mm. Pėdos pasislinkimui skirta 9 mm erdvė užtikrina, kad lenkiant pėdą, kojos pirštai turėtų pakankamai vietos.

6 mm erdvė augimui yra rezervas augančiai kojytei.

Atlikti tyrimai parodė, kad pastaraisiais metais vaikų pėdos tapo tvirtesnės, o todėl ir platesnės nei buvo iki šiol. Atsižvelgdami į šią tendenciją, Elefanten sukūrė specialią batukų pločio matavimo sistemą WMS. WMS sistemoje atsižvelgta į naująjį standartą: į batų dydį įskaičiuota reikalinga papildoma erdvė tiek į ilgį, tiek į plotį. Naujoji pločio matavimo sistema yra sėkmingas Elefanten, vaikų gydytojų ir ortopedų bendro darbo rezultatas.

Natūralus vidpadis

Natūralus ir labai minkštas vidpadis idealiai prisitaiko prie pėdos formos, todėl Jūsų vaikas jausis patogiai. Specialios formos dėka kulnas bate atsiduria taisyklingoje pozicijoje. Tuomet jaučiami visi lankstaus pado privalumai. Pėdoms suteikiama visiška laisvė judėti. Šiek tiek į vidų palinkusi forma pėdos priekyje skatina pėdą natūraliai suktis. Kulno srityje esantis specialus paminkštinimas leidžia lengviau atpažinti grindų paviršius.

Multi-Flex-Sistema


Batukų padai kuriami taip, kad jie būtų lankstūs bet kuriame kryptimi, ir vaikui būtų kuo lengviau atlikti bet kokį judesį.

Informacija

Informacija

Spalva Rausva
Batukų modelis Basutės
Prekinis ženklas ELEFANTEN (DE)

Filmukų galerija

Close

Atsiliepimai

Rašyti savo atsiliepimą

Atsiliepkite apie prekes: Elefanten basutės mergaitėms Sadie

Prekių žymos

Prekių žymos

Naudokite tarpus žymoms atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.

Su šia preke rekomenduojame įsigyti

Elefanten batukai mergaitėms Purple

Elefanten batukai mergaitėms Purple

Pastovi kaina: 25,99 €

Special Price 12,99 €

Elefanten batukai su pašiltinimu Olimpia

Elefanten batukai su pašiltinimu Olimpia

Pastovi kaina: 28,68 €

Special Price 4,99 €