KLIPPAN automobilinė kėdutė 9-36 kg Triofix reclineEnlarge « »

KLIPPAN automobilinė kėdutė 9-36 kg Triofix recline

Prekės kodas: KLIPP002
Prekė yra užsakoma. Pristatome per 5-15 d.d 5-15 d.d.
KLIPPAN automobilinė kėdutė 9-36 kg Triofix - turbūt saugiausios automobilinės kėdutės
285,00 €
 
  • Freestyle Freestyle
  • Jazminų Jazminų
  • Juoda-oranžinė Juoda-oranžinė
 

* Privalomi laukai

- +

Prekės aprašas

Išsami informacija

KLIPPAN automobilinė kėdutė 9-36 kg Triofix - aukščiausius įvertinimus saugumo testuose pelniusi automobilinė kėdutė. Triofix Recline - patobulintas Triofix automobilinės kėdutės modelis, turintis didesnę atlenkimo padėtį.

Klippan automobilinė kėdutė Klippan Triofix gali būti tvirtinama tiek veidu į priekį, tiek ir nugarėle į priekį. Žinoma, patariama, vaikus kuo ilgiau vežti nugara į priekį.

Ši kėdutė naudojama tik su jai skirta baze (perkama atskirai) - tokiu būdu būdu užtikrinamas aukštas saugumas vaikui. Bazė perkama atskirai.

Labai patogus galvos atlošo ir diržų ilgio reguliavimas - kėdutė augs kartu su vaiku, viskas atliekama paprastu judesiu, neišimant automobilinės kėdutės iš automobilio.

Šios automobilinės kėdutės puikiai įvertintos dėl savo saugumo ir paprasto montavimo automobilyje  - tiesiog įstatykite kištukus į automobilio Izofix fiksatorius. Taip pat autokėdutes galima tvirtiniti 2 ar 3 taškų automobiliniais diržais.

Kėdutė atitinka standartus ECE R44-04; E17,040028; E17,040027.

Šios automobilinės kėdutės užsakomos gavus 30 proc. avansą.

Klippan - patikimų automobilinių kėdučių, kuriose vaikas sėdi nugara į priekį, gamybos specialistas

Suomijos gamintojas Klippan Oy jau 40 metų gamina automobilines kėdutes vaikams. Pirmoji Klippan automobilinė kėdutė pagaminta 1967 ir buvo aukštai vertinama dėl saugumo ir komforto.

Sekantis Klippan sukurtas automobilinės kėdutės modelis tapo saugumo etalonu nustatant saugumo standartus vaikams automobilyje. Šioje Klippan automobilinėje kėdutėje aukščiausias vaiko saugumas automobilyje buvo užtikrinamas vežant vaiką nugara į priekį,

Dauguma autoavarijų yra susidūrimai kaktomuša. Tokio autoįvykio metu automobilis staigiai dūžta ir staigiai sustoja atsitrenkęs į kliūtį. Kai vaikas sėdi automobilinėje kėdutėje veidu į priekį, jo galvytė (sunkiausia viršutinė kūno dalis) iš inercijos lėks į priekį - taip vaiko kaklui ir galvytei atsiranda didžiulė sužeidimo rizika. Pvz., jei automobilis iki susidūrimo važiavo 50 km/h greičiu, vaiko galvą ir kaklą veiks maždaug 300 kg jėga. Ypatingai tai pavojinga vaikiškam kūno sudėjimui - lyginant su suaugusiojo kno sudėjimu jų galvytė yra santykinai didesnė, jų nugaros ir kaklo raumenys yra dar silpni, o vaikų reakcijos refleksai yra dar neišsivystę.

Jau 7-ame dešimtmetyje Švedijos mokslininkai nustatė, kad susidūrimo atveju saugiausia, kai vaikas vežamas nugara į priekį - tokiu atveju jo galvytė ir kūnas turi stabiliausią atramą. Nuo to laiko, Švedijoje vaikus iki 3 metų automobilinėse kėdutėse galima vežti tiktai nugara į priekį. Geriausias šio sprendimo pagrįstumo įrodymas - Švedijoje yra pati geriausia nelaimingų eismo įvykių statistika iš visų Europos šalių!

Keliavimas "atbulomis" iki šiol yra laikomas saugiausiu būdu pervežti vaikus iki 3 metų automobyje. Ši tendencija vystosi ir toliau- vežti atbulomis rekoenduojama ir ikimokyklino amžiaus vaikus. Vežnat vaiką automobilinėje kėdutėje nugara į priekį, smūgį absorbuoja automobilinė kėdutė ir vaiko galvą prilaiko kėdutės nugarėlė. Testai rodo, kad vežnat vaiką autokėdutėse nugara į priekį smūgio apkrova, tenkanti vaiko kaklui, yra 5 kartus mažesnė, lyginant su tuo atveju, kai vaikas vežamas veidu į priekį.

Informacija

Informacija

Prekinis ženklas Klippan (FIN)

Filmukų galerija

Filmukų galerija

Close

Atsiliepimai

Rašyti savo atsiliepimą

Atsiliepkite apie prekes: KLIPPAN automobilinė kėdutė 9-36 kg Triofix recline

Prekių žymos

Prekių žymos

Naudokite tarpus žymoms atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.

Su šia preke rekomenduojame įsigyti