REER 52110 naktinis LED šviestuvas su projektoriumi DreamBeamEnlarge « »

REER 52110 naktinis LED šviestuvas su projektoriumi DreamBeam, baltas

Prekės kodas: 52113
Prekė yra užsakoma. Pristatome per 1-7 d.d 1-7 d.d.
REER naktinis LED šviestuvas su projektoriumi Starlino
43,99 €
- +

Prekės aprašas

Išsami informacija

REER 52110 naktinis LED šviestuvas su projektoriumi DreamBeam- dabar užmigti bus įdomu. Ir jokios tamsos baimės:))

  • DreamBeam naktinis šviestuvas - piešinukų  projektorius su lopšinėmis ir gamtos garsais
  • komplekte: 3 keičiami piešinukų diskai su 8 motyvais, kurių kiekvienas apima įvairias temas
  • motyvai gali būti nuolat projektuojami arba palaipsniui keisti vienas kitą
  • 15 iš anksto įdiegtų melodijų su laikmačio funkcija
  • energiją taupanti LED technologija, neįkaistantis lempos paviršius
  • reguliuojamas garsumas
  • veikia su baterijomis (neįeina į komplektaciją) arba per „Micro-USB“
  • turinys: 1x DreamBeam, 3x motyvų diskai, 1x Micro USB laidas

Vaikas užmigs ramus ir saugus

Pirmaisiais gyvenimo metais tinkamai subalansuota miego rutina yra ypač svarbi vaikų vystymuisi. Tačiau dėl tamsos baimės vaikams gali būti sunku gerai išsimiegoti. Kadangi pažįstami kambario ypatumai išnyksta tamsoje, įprasta, kad vaikai jaučia pavojų dėl nakties šešėlių ir garsų.
Vaizdo projektorius „DreamBeam“ perkesls vaiką į sapnų karalystę su spalvingais vaizdais, išsklaidančiais visas baimes. Švelnios melodijos lydi sveiką vaiko miegą.

Vaikams pritaikytos šviesos projekcijos - 24 vaizdai iš skirtingų teminių pasaulių

Naktinė lemputė užburia žaviomis šviesos projekcijomis ant sienų ar lubų ir sukuria mažą šviesos salą nakties pasaulyje. Trys skirtingos skaidrės pateikia įvairius vaizdus. Kiekvienoje skaidrėje yra aštuoni spalvoti paveikslėliai iš gyvūnų karalystės, svajonių šalies ir nuotykių pasaulio. Atskiri vaizdai gali būti nustatyti rodomi nuolat arba vaizdai švelniai keičiasi ramioje skaidrių demonstracijoje.

Švelnios melodijos palydės į sapnų karalystę

„DreamBeam“ taip pat apima muzikos funkciją. Dešimt klasikinių lopšinių ir penki ramūs gamtos garsai užtikrina, kad vaikas miegos jausdamasis saugus ir apsaugotas. Skirtingi garsumo lygiai leidžia nepriekaištingai pritaikyti ramias melodijas prie aplinkos ir jūsų vaiko poreikių. Po 30 minučių laikmatis automatiškai išjungia muziką.

Itin lengvas valdymas - dideli, minkšti mygtukai

Šviestuvas valdomas dideliais, minkštais mygtukais. Kiekvienas mygtukas turi paprastą simbolį, užtikrinantį intuityvų valdymą. Dėl to šviestuvą lengva naudoti, ypač vaikams. Paprastas dešiniojo mygtuko paspaudimas leidžia vaikams įjungti ir išjungti apšvietimo ir muzikos funkcijas, pasirinkti mėgstamą vaizdą arba reguliuoti garsumą.

Lengvai keiskite skaidres skirtingais laiko tarpais

Norėdami leisti pasirinktą skaidrę, tiesiog įdėkite ją į projektoriaus viršutinę dalį. Net labai maži vaikai gali lengvai pakeisti skaidres. Lizdai šone turi laikiklius kitoms dviem skaidrėms, kad nė viena jų nepasimestų.

Lankstus naudojimas pasirinkus bateriją ar elektros tinklą

„DreamBeam“ galima valdyti su baterijomis. Komplekte esantis „micro USB“ laidas suteikia galimybę prireikus valdyti įrenginį iš kompiuterio.

visi miega ramiame saugume

Pirmaisiais gyvenimo metais tinkamai subalansuota miego rutina yra ypač svarbi vaikų vystymuisi. Tačiau dėl tamsos baimės vaikams gali būti sunku gerai išsimiegoti. Kadangi pažįstami kambario ypatumai išnyksta tamsoje, įprasta, kad vaikai jaučia pavojų dėl nakties šešėlių ir triukšmo.
Vaizdo projektorius „DreamBeam“ jūsų vaikui leidžiasi į nuotykius į svajonių kraštą su spalvingais vaizdais, išsklaidančiais visas baimes. Švelnios melodijos lydi sveiką vaiko miegą.
 
Vaikams pritaikytos šviesos projekcijos24 vaizdai iš skirtingų teminių pasaulių

Naktinė lemputė užburia žaviomis šviesos projekcijomis ant sienų ar lubų ir sukuria mažą šviesos salą naktiniame darželyje. Trys skirtingos skaidrės pateikia įvairius vaizdus. Kiekvienoje skaidrėje yra aštuoni spalvoti paveikslėliai iš gyvūnų karalystės, svajonių šalies ir nuotykių pasaulio. Atskiri vaizdai gali būti nustatyti rodomi nuolat arba vaizdai švelniai keičiasi ramioje skaidrių demonstracijoje.
 
 
Keliaukite į svajonių kraštą švelniais garso takeliais į muzikos funkciją

„DreamBeam“ taip pat apima muzikos funkciją. Dešimt klasikinių lopšinių ir penki ramūs gamtos garsai užtikrina, kad vaikas miegos jausdamasis saugus ir apsaugotas. Skirtingi garsumo lygiai leidžia nepriekaištingai pritaikyti ramias melodijas prie aplinkos ir jūsų vaiko poreikių. Po 30 minučių laikmatis automatiškai išjungia muziką.
 
Itin lengvas valdymas dideliais, minkštais mygtukais

Naktinėje lemputėje yra dideli, minkšti mygtukai. Kiekvienas mygtukas turi paprastą simbolį, užtikrinantį intuityvų valdymą. Dėl to nakties šviesą lengva naudoti, ypač vaikams. Paprastas dešiniojo mygtuko paspaudimas leidžia vaikams įjungti ir išjungti apšvietimo ir muzikos funkcijas, pasirinkti mėgstamą vaizdą arba reguliuoti garsumą.
 
 
Lengvai keiskite skaidres skirtingais laiko tarpais

Norėdami žaisti pasirinktą skaidrę, tiesiog įdėkite ją į projektoriaus viršutinę dalį. Net labai maži vaikai gali lengvai pakeisti skaidres. Lizdai šone turi laikiklius kitoms dviem skaidrėms, kad nė vienas jų neprarastų.
 
Lankstus naudojimas pasirinkus bateriją ar laidą

„DreamBeam“ galima valdyti su baterijomis. Tai naktinę lemputę paverčia lanksčiu bloku, kurį galima naudoti bet kur namuose arba laikyti kaip degiklį, nepriklausomai nuo maitinimo šaltinių. Neapsaugotas akumuliatorių skyrius tvirtinamas varžtais, saugodamas baterijas nuo mažų pirštų. Komplekte esantis „micro USB“ laidas suteikia galimybę prireikus valdyti įrenginį iš lizdo.
 
 
Patvari, energiją taupanti ir saugi LED technologija

Šviesos projekcija veikia su mažomis LED lemputėmis, tai reiškia, kad projektorius turi pranašumą dėl modernaus LED apšvietimo. Tai labai efektyvus energijos vartojimas ir ilgą tarnavimo laiką (iki 30 000 valandų), be to, yra visiškai saugus, nes naudojant šviesos diodai nešildomi.
Produkto Aprašymas

 

Informacija

Informacija

Spalva Ne
Prekinis ženklas REER (DE)

Filmukų galerija

Close

Atsiliepimai

Rašyti savo atsiliepimą

Atsiliepkite apie prekes: REER 52110 naktinis LED šviestuvas su projektoriumi DreamBeam, baltas

Prekių žymos

Prekių žymos

Naudokite tarpus žymoms atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.